Activiteiten

Herfstvakantie-activiteiten:

Dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober is het KINDERDAG op Flora: op deze dag vele extra activiteiten voor kinderen, zo kun je leuk geschminkt worden en er kan geknutseld worden met gejutte spullen; maak een deurhanger, een mobiel, versier een vaasje of maak een echt Texel-jutplankje. Voor de kinderen is er bovendien gratis limonade. Ook zijn er diverse spelletjes te doen, is er een leuke speeltuin op Flora en kun je een speurtocht door het museum maken.

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober zijn er om 11.00 en om 14.00 uur spannende jutterspresentaties voor het hele gezin. Wat is jutten, hoe wordt je jutter en..wat vindt je allemaal op het strand.

Dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 oktober is het weer KINDERDAG op Flora (zie hierboven)

Op Zaterdag 28 oktober begint om 11.00 en om 14.00 uur een spannende jutterspresentatie (zie hierboven)

 

EXPOSITIE  "OCEAN SOLE - BEELDEN" ...VERLENGD TOT 1 NOVEMBER..!!!!

Van 13 april t/m 1 november is er een unieke expositie te zien van prachtige beelden uit Kenia, gemaakt van gerecyclede teenslippers. (Tevens verkoop van beelden)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 

EXPOSITIE: "schepen in de storm"

Van zaterdag 9 juli t/m dinsdag 1 november 2016 is er in ons museum de fraaie expositie "schepen in de storm" te zien geweest. Ruim 30 prachtige luchtfoto's van schepen in de storm van fotograaf Herman IJsseling. Herman is oprichter van Flying Focus, gevestigd op Texel en al jaren gespecialiseerd in luchtfotografie. De Expositie werd druk bezocht.

       

 

Expositie "Drijfhoutkunst"

Onze tijdelijke expositie "Drijfhoutkunst", welke in de maand juni te zien was in ons museum is een groot succes geweest. Prachtige beelden van drijfhout gemaakt door Marcel Dijker (Texel, 1975) www.dijkstijl.com  Hieronder een kleine impressie: