Activiteiten

Lange Juni activiteit

Juttersmuseum Flora doet mee aan het evenement "Lange juni cultuurmaand" In de hele maand juni zijn er tal van activiteiten op Texel op het gebied van kunst, cultuur en muziek. (www.langejuni.nl) Op zondag 18 juni is er in ons museum een creatieve muziekmiddag. Van 14.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten zoals een djemb√©-workshop door Severin Candel van Djemb√© Texel, workshop 'knutselen met jutspul' en je kan geschminkt worden. De activiteiten zijn gratis voor bezoekers van het museum.

                          

EXPOSITIE  "OCEAN SOLE - BEELDEN"

Van 13 april t/m 15 september is er een unieke expositie te zien van prachtige beelden uit Kenia, gemaakt van gerecyclede teenslippers. (Tevens verkoop van beelden)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 

EXPOSITIE: "schepen in de storm"

Van zaterdag 9 juli t/m dinsdag 1 november 2016 is er in ons museum de fraaie expositie "schepen in de storm" te zien geweest. Ruim 30 prachtige luchtfoto's van schepen in de storm van fotograaf Herman IJsseling. Herman is oprichter van Flying Focus, gevestigd op Texel en al jaren gespecialiseerd in luchtfotografie. De Expositie werd druk bezocht.

       

 

Expositie "Drijfhoutkunst"

Onze tijdelijke expositie "Drijfhoutkunst", welke in de maand juni te zien was in ons museum is een groot succes geweest. Prachtige beelden van drijfhout gemaakt door Marcel Dijker (Texel, 1975) www.dijkstijl.com  Hieronder een kleine impressie: