Activiteiten

MEI VAKANTIE-ACTIVITEITEN:

Ook tijdens deze mei-vakantie worden er weer familiepresentaties gegeven. Deze zijn om 11.00 en om 14.00 uur. Deze spannende familiepresentaties zijn voor jong en oud. Wat is jutten? Wat vindt je allemaal op het strand en...hoe wordt je jutter? Reserveren is niet noodzakelijk.

FAMILIEPRESENTATIES OP:

-Zondag 23 april t/m zondag 30 april  (√©lke dag)

 

EXPOSITIE  "OCEAN SOLE - BEELDEN"

Van 13 april t/m 15 september is er een unieke expositie te zien van prachtige beelden uit Kenia, gemaakt van gerecyclede teenslippers. (Tevens verkoop van beelden)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 

EXPOSITIE: "schepen in de storm"

Van zaterdag 9 juli t/m dinsdag 1 november 2016 is er in ons museum de fraaie expositie "schepen in de storm" te zien geweest. Ruim 30 prachtige luchtfoto's van schepen in de storm van fotograaf Herman IJsseling. Herman is oprichter van Flying Focus, gevestigd op Texel en al jaren gespecialiseerd in luchtfotografie. De Expositie werd druk bezocht.

       

 

Expositie "Drijfhoutkunst"

Onze tijdelijke expositie "Drijfhoutkunst", welke in de maand juni te zien was in ons museum is een groot succes geweest. Prachtige beelden van drijfhout gemaakt door Marcel Dijker (Texel, 1975) www.dijkstijl.com  Hieronder een kleine impressie: